Beweging

Beweging maken we niet alleen! Door middel van onze opleidingen, trainingen, workshops en meetups vergroten we het innoverend vermogen van verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen, artsen, psychologen, psychiaters en beleidsmedewerkers.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of laat je gegevens achter op de RP-beweging interesselijst.

Werkatelier

Tijdens een werkatelier krijgen de deelnemers een spoedcursus Redesigning Psychiatry om dit vervolgens direct toe te gaan passen op een concreet ontwerpvraagstuk. Tijdens deze exercitie worden de deelnemers uitgedaagd om uit hun huidige rol te stappen en voor één dag als een ontwerper naar hun eigen vakgebied te kijken en toe te werken naar concrete (her)ontwerpen. 

Werkateliers zijn een goede manier om kennis te maken met het Redesigning Psychiatry gedachtegoed en te oefenen met ontwerp denken. 

Vraag informatie aan

De Summerschool 2022 is al geweest. Data van de volgende Summerschool zijn nog niet bekend.

Winter- & Summerschools

De Winter- en Summerschool is een intensieve opleiding van twee dagen. Tijdens de Summerschool volgen verschillende (interactieve) colleges elkaar in een rap tempo op.

De deelnemers leren over de fundamenten van Redesigning Psychiatry, ontwerpdenken, het RP-mensbeeld en Probleem Instandhoudende Interactiepatronen. Ze krijgen een verhaal uit de praktijk, gaan in dialoog over verandering en gaan samen aan de slag met een concreet ontwerpvraagstuk.

De Summerschool is een goede manier om jezelf helemaal onder te dompelen in het Redesigning Psychiatry gedachtegoed. De alumni van de Summer- en Winterschools vormen een waardevol netwerk van pioniers die samen geloven dat het anders kan.

Info en tickets

De volgende (online) meet-up staat nog niet gepland.

Meer info en aanmelden

Meet-Ups

De Redesigning Psychiatry meet-ups zijn korte sessies (van 1,5 uur) rondom één specifiek thema. Het Redesigning Psychiatry kernteam verwelkomt alle omdenkers, dwarsdenkers en veranderaars om mee te denken en te ontwerpen. Daarnaast zijn de Redesigning Psychiatry ambassadeurs altijd aanwezig en nodigen we pioniers uit binnen het specifieke thema, om hun ervaring te delen.

Ieder kwartaal is er een meet-up. Deze gaan voorlopig virtueel gewoon door!

Aanmelden meetup 14 oktober