Beweging

Beweging maken we niet alleen! Door middel van onze opleidingen, trainingen, workshops en meetups vergroten we het innoverend vermogen van verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen, artsen, psychologen, psychiaters en beleidsmedewerkers.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkatelier

Tijdens een werkatelier krijgen de deelnemers een spoedcursus Redesigning Psychiatry om dit vervolgens direct toe te gaan passen op een concreet ontwerpvraagstuk. Tijdens deze exercitie worden de deelnemers uitgedaagd om uit hun huidige rol te stappen en voor één dag als een ontwerper naar hun eigen vakgebied te kijken en toe te werken naar concrete (her)ontwerpen. 

Werkateliers zijn een goede manier om kennis te maken met het Redesigning Psychiatry gedachtegoed en te oefenen met ontwerp denken. 

Vraag informatie aan

De volgende summerschools zijn gepland op 24 en 25 juni.

Summerschool

De summerschool is een intensieve opleiding van twee dagen. Tijdens de summerschool volgen verschillende (interactieve) colleges elkaar in een rap tempo op.

De deelnemers leren over de fundamenten van Redesigning Psychiatry, ontwerp-denken, het RP mensbeeld, Probleem-In-stand Houdende-Interactie-Patronen. Ze krijgen een verhaal uit de praktijk, gaan in dialoog over verandering en ze gaan samen aan de slag met een concreet ontwerpvraagstuk. 

De summerschool is een goede manier om jezelf helemaal onder te dompelen in het Redesigning Psychiatry gedachtegoed. De alumni van de Summerschool vormen een waardevol netwerk van pioniers die samen geloven dat het anders kan.

Vraag informatie aan